Az orvosi gyógymasszázs fajtái között három fő típust különböztetünk meg: a szegmentmasszázst, a kötőszöveti masszázst, és a csonthártyamasszázst.


A szegmentmasszázs célja, hogy a betegséget fenntartó reflexkört megszakítsa, és a megfelelő testrészekre gyakorolt hatással visszaállítsa a szervezet normális működését. A kötőszöveti masszázs különböző húzó fogásokat alkalmaz, elősegítve a szervek megfelelő táplálását, a tápanyag raktározását, kivédi a külső károsító ártalmakat. Alkalmazása során bizsergető, átmelegedő érzéssel kísérve a kötőszövet felpezsdül, javul a keringése. A csonthártya-masszázs során a csontokat kell masszírozni.

 

Az Újbuda Medical Centerben a szakember által végzett orvosi gyógymasszázs előtt lehetőség van, - és ezt ajánljuk is - szakorvosi vizsgálatra és konzultációra is, külön térítési díj ellenében.

 

További információkat talál az egészséges életmódról, anatómiáról, élettanról, betegségekről, vizsgálati módszerekről a "Tájékoztatók" címszó alatt.

Térítési díjainkat megtalálja az "Árak" címszó alatt.

Amennyiben kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, kérjük hívja központunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére!

A szolgáltatás ára: 8.000

Nyitvatartási idő:

Hétfő - vasárnap: 06:40 - 20:00

KÉRJÜK, MIELŐTT TELEFONÁL, FELTÉTLENÜL OLVASSA EL A FONTOS INFORMÁCIÓKAT A FŐOLDALON!


06 1 243 1010

06 1 203 3211