Nyitvatartási idő:

Hétfő - vasárnap: 06:40 - 20:00

KÉRJÜK, MIELŐTT TELEFONÁL, FELTÉTLENÜL OLVASSA EL A FONTOS INFORMÁCIÓKAT A MENÜBEN!

06 1 243 1010

06 1 203 3211

Tisztelt Páciensünk!

Az Újbuda Medical Centerben a legmodernebb szakorvosi diagnosztikai és terápiás eljárások együttes felhasználásával a legmegfelelőbb és leghatásosabb egyénre szabott kivizsgálásokat és kezeléseket tudjuk elvégezni, rövid időn belül.

Számunkra az Ön egészsége az első és legfontosabb. Központunkban magas színvonalú, betegközpontú egészségügyi ellátást biztosítunk kellemes, nyugodt környezetben. Az előjegyzési időpontokat betartjuk, pácienseink kivizsgálására, kezelésére, tájékoztatására, kérdéseik megválaszolására mindig elegendő időt biztosítunk.

A diagnosztikai vizsgálatok egy részére (laboratórium, UH, MRI) akár orvosi javaslatra, akár saját elhatározásukból is jelentkezhetnek. A vizsgálatok előtt azonban, a megfelelő irányú kivizsgálás céljából, javasoljuk szakorvosi vizsgálat vagy konzultáció elvégzését, melyre központunkban is lehetőséget biztosítunk, külön térítési díj ellenében.

Közpuntunk nem tehető felelőssé páciensünk vizsgálatára vonatkozó szakszerűtlen utasításából eredő mindazon kárért, ha a páciens olyan vizsgálatot kér, amely nem egyezik meg a panaszokat szakmailag ténylegesen magyarázó elváltozások kimutatására szükséges vizsgálattal!

MRI-vizsgálat:

Központunkban az alábbi MRI-vizsgálatokat végezzük: gerinc, koponya, végtagi ízületi és lágyrész, illetve áttekintő has és kismedence.

Központunkban jelenleg nem végzünk nyaki lágyrész, gége, garat, mellkas, szív, emlő, here és teljes test MRI-vizsgálatot.

Két fontos szempont is van az MRI-vizsgálat elvégezhetősége szempontjából:

1. a páciens testsúlya (elbírja-e az ágy a pácienst): 150 kg a súlyhatár!

2. a mellkas és/vagy a has legnagyobb átmérője (befér-e a páciens a gépbe): ezt fekvő helyzetben kell lemérni, a talaj és a mellkas és/vagy a has legmagasabb pontja közötti távolság: 35 cm a határ!

Az MRI szöveges írásos radiológiai szakorvosi kiértékelés általában a vizsgálat után megvárható (a lelet a vizsgálatot követően átlagosan 30 percen belül elkészül), vagy a következő munkanapon (a vizsgálatot követő 24 órán belül, munkanapra számítva) a megbeszélt módon (e-mail, személyes átvétel vagy külön térítési díj ellenében postai úton feladásra kerül) eljuttatjuk a páciens részére.

Ultrahang vizsgálat:

Központunkban az alábbi ultrahang vizsgálatokat végezzük: pajzsmirigy, has, kismedence és ízület (váll, térd).

Központunkban jelenleg nem végzünk emlő és here ultrahang vizsgálatot, illetve érvizsgálatot (dopplert).

Laboratóriumi vizsgálat:

Kizárólag hétköznap 06:40-11:00 között végezhető, illetve kérhető vizsgálatok: vizelet általános és üledék, teljes vérkép (és retikulocita), alvadási vizsgálatok (prothrombin, APTI, thrombin idő, fibrinogén, D-dimer).

Kizárólag éhgyomorra (12 órás éhezés) végezhető vizsgálatok: éhgyomri glükóz, éhgyomri inzulin, koleszterin, HDL koleszterin, LDL koleszterin, triglicerid.

Fizikoterápia:

A fizikoterápiás kezelésekre kizárólag írásos szakorvosi javaslattal lehet bejelentkezni, melynek tartalmaznia kell a diagnózist (kórismét), illetve a kért fizikoterápiás kezelést (ez kötelező orvosszakmai és ÁNTSZ előírás). Amennyiben ilyen nincs, a fizikoterápiás kezelés előtt központunkban lehetőség van szakorvosi vizsgálat elvégzésére, külön térítési díj ellenében. Nem vállalunk a páciens által véleményezett diagnózis alapján kezelést, nem végzünk kizárólag a páciens kérése alapján kezelést.

Sportorvosi igazolás és verseny engedély (pecsételés) kiadása: jelenleg erre nincs lehetőség.

Az Újbuda Medical Center a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelővel jelenleg nem áll szerződéses jogviszonyban, ezért TB finanszírozott vizsgálatot és kezelést nem végzünk, kizárólag magántérítéses, fizetős ellátásra van lehetőség.

Tekintettel az egészségügyi központunkban található orvostechnikai eszközökre, vegyszerekre, gyógyszerekre – a balesetvédelmi és higiénés szabályzat értelmében – a központunkban egy beteg maximum egy kísérővel tartózkodhat. A vele együtt érkező többi kísérő a központon kívüli térben tud várakozni! Kérjük, hogy gyermeket kísérőként ne hozzanak magukkal!


Nyitvatartási idő:

Hétfő - vasárnap: 06:40 - 20:00

KÉRJÜK, MIELŐTT TELEFONÁL, FELTÉTLENÜL OLVASSA EL A FONTOS INFORMÁCIÓKAT A MENÜBEN!


06 1 243 1010

06 1 203 3211